Satron op Duitse Dechema “Industrietage Wassertechnik 2019”

SATRON Instruments Nederland is ook verantwoordelijk voor de verkoop en ondersteuning van SATRON Instruments in Duitsland.

Vandaar dat we ook op verschillende Duitse beurzen en evenementen aanwezig zullen zijn. De eerstvolgende op de agenda:


https://dechema.de/wassertechnik2019.html

Op 14 en 15 november is SATRON Instruments Nederland aanwezig op de Industrietage Wassertechnik 2019 in Frankfurt am Main, georganiseerd door de DECHEMA. Hier zal SATRON oplossingen voor de water-en afvalwater industrie tonen, gebruikmakend van optische meetsensoren. Kom langs en laat u informeren over de mogelijkheden binnen uw organisatie.

Satron Instruments wird am 14 und 15 November auf der von der DECHEMA organisierten Industrietage Wassertechnik 2019 im Frankfurt am Main vertreten sein. Hier zeigt Satron Instruments Lösungen für die Wasser- und Abwasserindustrie mit optischen Messsensoren. Informieren Sie sich über die Möglichkeiten in Ihrer Organisation.