EMAC Engineering bv verder onder de naam Satron Instruments Nederland

Met ingang van 1 September 2018 opereert de Nederlandse distributeur van Satron Instruments Inc, EMAC Engineering bv, onder de naam Satron Instruments Nederland, om  uiting te geven aan de wens van EMAC Engineering en Satron Instruments om de samenwerking te intensifiëren, om zo gezamenlijk hun strategie gericht op groei beter te kunnen realiseren.

EMAC Engineering bv is al bijna 20 jaar de partner van Satron Instrumens Inc in Nederland en sinds enkele jaren ook in het Nederlandstalige gedeelte van België.

Satron Instruments Inc. ontwikkelt, ontwerpt en produceert innovatieve procesinstrumenten en meetapparatuur.

In ons assortiment vindt u instrumenten om druk, drukverschil, troebelheid, consistentie, concentratie en dichtheid en vloeistofniveau te meten. We bieden ook de beste installatie-oplossingen voor verschillende toepassingen. Onze producten zijn een combinatie van de nieuwste technologie en kennis opgedaan in tientallen jaren. We verbeteren onze producten voortdurend om aan de eisen van de klant te voldoen.

Satron Instruments Inc. gaat door met de 75-jarige ontwikkeling van meetinstrumenten in Tampere, Finland.

Lange traditie van Satron

Uitstekende meetapparatuur met veel ervaring!

De geschiedenis van Satron Instrument Inc. begon al in de jaren 1920 toen de fabriek voor overheidsvliegtuigen in Santahamina een afdeling voor instrumentreparaties oprichtte. In 1940 werd het departement verplaatst naar Tampere en werd het Valmet Instrument Works. Vanaf 1998 is het bedrijf voortgezet als Satron Instruments Inc.

Sinds 2003 is Satron Instruments Inc. een 100% Fins bedrijf. Satron Instruments Inc heeft een eigen R & D- en ontwerpafdeling en dit maakt ons flexibel om aan de eisen van klanten te voldoen. We kunnen onze producten verbeteren en ontwikkelen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Satron Instruments Inc bevindt zich nog steeds in Tampere. Onze producten zijn in gebruik in meer dan 60 landen over de hele wereld in de pulp- en papierindustrie, de voedingsmiddelenindustrie en in de chemische industrie.

Download onze nieuwste productcatalogus